keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Milläs minä pääsen taivaaseen

Sain osallistua Pälkäneen Katukappelin Naisten päivään. Siellä oli mukana myöskin Ev.Lut seurakunnan ylistyskuoro. Heistä eräs kertoi, kuinka kirkkoherra oli lapsia ajatellen elävöittänyt Helatorstain saarnaansa. Kysymyksessä oli perhekirkon Jumalan palvelus. Pappi oli oikassut pitkäkseen lattialle ikäänkuin lasten tasolle konsanaan. Kertonut, että hänkin oli kerran ollut pieni poika ja hänkin oli kovasti miettinyt, miten sinne taivaaseen oikein voisi yrittää päästä. Sitten hän oli pomppinut lattialla muka taivasta kohden yrittäen, sillä tavalla kuin nyt vanhempi, tukevan oloinen mies vain voi pomppia. Seuraavaksi oli yritys tikapuita myöten kiipeämällä päästä ylöspäin, niin että jotkut olivat jopa pelänneet tikapuiden puolesta. Vai olisko niin, että enemmän itsensä papin puolesta kuitenkin pelkäsivät. Ei onnistunut taivaaseen pääsy niinkään. Mutta näin heräsi lasten mielenkiinto itse asiaan.
Tätä kertomusta kuunnellessani muistin vanhan lasten laulun. Kysyin, että osattaisko me sitä laulaa. Ja niiinpä sitten  lauloimme ja leikimme lasten laulua siellä naisten päivillä. Se kävi hyvin myöskin taukojumpasta. Tässä laulussa on selkeä ohje siitä, miten sinne taivaaseen päästään. Siinä sanotaan näin: "Syntini, kun hylkään ja tunnustan. Silloin minä taivaan jo omistan. Uskomalla Herraan Jeesukseen, pääsen minä varmasti taivaaseen."
Kuinka ollakaan, tämä laulu osui silmiini aivan yllättäin you tubesta, joten  siirrän tähän seuraavanlaisen version tästä laulusta. 
   

1 kommentti:

  1. Kiitos linkkauksesta! Kiva blogi sinulla. Väri on kuin taivaan väri. Luin muutamia tekstejä, sopivan lyhyitä ja omasta elämästä kertovia. Siunausta sinulle!

    VastaaPoista