perjantai 20. joulukuuta 2013

JOULUILOA

Erään Gollegani innostamana olen etsinyt ilon aiheita omassa elämässäni.Olen löytänyt niitä yllätävän paljon Huomasin, että minullahan oikeastaan kaikki asiat ovat yllättävän hyvin. Ei tarvitse odottaa tulevaa sellaisen kaavan mukaan, että kun vielä saan tai saavutan tämän tai tuon, tms., niin sitten on hyvä. Vaan saan elää elämääni tässä ja nyt. Tyyliin, "Katso uskoen ylöspäin, rakkaudella sivullepäin, kiittäen taaksepäin ja toivoen eteenpäin.
Nyt Jouluna on hyvä ajatella maailmankaikkeuden suurinta iloa ja ilon antajaa, vapahtajaamme Jeesusta Kristusta. Olen eri yhteyksissä  päässyt tutustumaan vanhan testamentin ennustuksiin tulevasta Messiaasta. Kuinka monessa eri kohdassa raamattu puhuukaan tulevasta Messiaasta.Esim. Jeesus sanoi näin:"Luukas 24:44. Ja hän sanoi heille."Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken piti käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja Psalmeissa."Galatalaiskirje 4:jakeessa 4 sanotaan näin: Mutta kun aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa, vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen, lunastamaan lain alaiset, että me pääsisimme lapsen asemaan.
Tätä Jumalan lapsen asemaa meille tarjotaan lahjaksi tänä Jouluna ja ympäri vuoden niin kauan kuin tässä armon ajassa saamme elää.
Meidän toinen toisillemme antamat lahjat ovat vain varjo tästä suuresta Jumalan antamasta lahjasta, mutta ne ovat siitä esikuvia. Emmekä aina osaa antaa niitä ihan pyyteettömästikään. Siis odottamatta vasta lahjaa. Jumala kuitenkin antaa lahjansa rakkaudesta meihin.
Tämä maallinen elämämme on meille Jumalan lahjaa ja iankaikkinen elämä on armolahja Jeesuksessa Kristuksessa. Sen vastaanottaminen tuo meille suurimman ilon.
SIUNATTUA VAPAHTAJAMME SYNTYMÄJUHLAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti